Visire

‏‏‎ ‎VISIRE

WordPress kotisivut

Harkitset varmaan hankkia wordpress kotisivut, mutta muuta valikoimaa on niin paljon joten miten päätös tehdään. On WordPress, Wix, Squarespace, kotisivukone ja muita.

Mietit varmaan, että miksi ja miten WordPress voi olla niin ylivoimaisesti näitä muita vaihtoehtoja parempi?

Herää varmaan myös kysymys, miten WordPress monesta vaihtoehdosta huolimatta pyörii noin joka neljännellä kotisivulla maailmassa?

Tässä hieman rohkaisua ja helpotusta päätöksentekoon.

 

1# WordPress on ilmainen ladata ja käyttää

WordPress on ilmainen ja se on rakennettu avoimella lähdekoodilla, joten kuka tahansa voi halutessaan ladata, muokata ja muuttaa ja levittää WordPressiä ilmaiseksi.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että kun perustat kotisivut ja olet hankkinut hosting palvelun voit asentaa WordPress sivut täysin ilmaseksi.

Pidä kuitenkin mielessä, että wordpress on ilmainen mutta jotta voit käyttää wordpressiä tarvitset hosting palvelun (serverin) jossa sivusi pyörivät. Näitä on olemassa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa tai sitten hyvä esimerkki on myös hosting palvelu nimeltä one.com jonka serverit toimivat nopeasti niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa.

 

2# WordPress tukee kaikenlaisia sivuistotyylejä

Yksi asia mikä usein ymmärretään väärin, on että wordpress olisi ainoastaan blogia varten. Tämä ei pidä paikkaansa enää nykyään. Joskus tämä oli todellisuus ja wordpress oli alun perin blogin kirjoittamista varten tarkoitettu palvelu. Tämä on kuitenkin muuttunut reilusti vuosien myötä.

Mutta koska wordpress sai alkunsa blogialustana, on se myös etulyöntiasemassa tämän kohdalla. Sisällön tuottaminen on todella helppoa ja yksinkertaista wordpressissä.

Nykypäivänä wordpress kotisivut ovat ehkä se mistä se tunnetaan parhaiten. Bloggaaminen on hieman jäänyt siitä kiistoista mitä se joskus aikoinaan wordpressin kohdalla oli, vaikka se onkin edelleen isossa osassa.

 

3# Lisäosat ja tuen määrä on VALTAVA!

Kun rakennetaan wordpress kotisivut selviydytään myös käyttämättä ensimmäistäkään lisäosaa sivuilla. Tämä kuitenkin saa wordpress kotisivut näyttämään hieman tylsältä ja vain osana massaa. Lisäosat tai paremmin sanottu niiden valtava määrä ovat se mikä tekee wordpressistä niin ainutlaatuisen. Lisäosia nimittäin on tarjolla reilusti, niitä on nimittäin yli 50 tuhatta, ja niitä ilmaantuu joka päivä lisää!

Suosituimpia lisäosia ladataan sustanon 250 buy in australia legally ja asennetaan satoja tuhansia kertoja päivittäin.

Voit verrata wordpress lisäosia esimerkiksi tyhjään huoneeseen, johon lisätään tapettia, kalusteita, tauluja, kasveja sun muuta. Sama periaate pitää paikkaansa wordpressin kohdalla.

Koska wordpress on niin valtava ja tunnettu ympäri maailmaa on myös todella helppoa löytää ratkaisu lähestulkoon jokaiseen ongelmaan mitä vastaan tulee. Ja jos vastausta ei vielä löydy niin kun kysymyksen lähettää kestää vain korkeintaan muutamia tunteja niin ongelmaan on löydetty ratkaisu.

4# WordPress kotisivut ovat nopeat!

Sivujen nopeuteen vaikuttaa myös suuresti missä hosting sijaitsee mutta wordpress kotisivut ovat kokonaisuudessaan useimmiten todella nopeat! Tämä johtuu ylemmässä mainituista lisäosista.

On olemassa välimuisti lisäosia, jotka luovat sivuistasi ”kopion” joka säästetään ja ladataan kun sivuillasi vierailee joku kävijä. Täten sivuilla ei tarvitse ladata kaikkea tietoa jokainen kerta, kun joku vierailee sivuilla vaan välimuisti näyttää säästetyt version sivuistasi.

Välimuisti lisäosia on lukuisia olemassa ja ne kaikki täyttävät käytännössä tehtävänsä yhtä hyvin. Välimuisti lisäosaa asenteessa kannattaa muistaa laittaa aikaväli, kuinka usein välimuisti tyhjennetään. Usein se on laitettu joko kerran viikossa tai kerran kuukaudessa.

Tämä välimuisti palvelu sisältyy tarjoamiin sekä perus että premium sivuihin!

 

 5# WordPress kotisivut ovat edulliset verrattuna muihin vaihtoehtoihin!

WordPress kotisivut ovat huomattavasti halvemmat pitkällä ajanjaksolla kuin esim. Wix tai Squarespace kotisivut. Tämä johtuu näiden palveluiden maksuista, jotka ovat joko kuukausimaksuja tai suuri summa kerran vuodessa.

Tämä sama pätee tietenkin wordpressin kohdalla hosting palvelun kohdalla. MUTTA hosting palvelun hinta on usein vain noin puolet muiden kotisivupalveluiden pyytämistä kuukausimaksuista.

Nyt varmaan mietit että ”no entä niiden wordpress sivujen rakentamisen hinta sitten?”

Hyvä että kysyit, tämä on tietenkin myös kustannus mutta usein tämä on vain kertakustannus tai korkeintaan parin vuoden välein tapahtuva kustannus, kun sivujen ulkoasua päivitetään modernimmaksi vastaamaan uusia trendejä.

Sivujen rakentamisen hintoja löytyy Suomesta, vaikka kuinka monta eri luokkaa parista sadasta moneen tuhanteen euroon.

Katso meidän hintamme tästä!

 

Toivottavasti tämä teksti antoi hieman rohkaisua ja kannustusta miksi juuri sinun yrityksellesi tulisi rakentaa wordpress kotisivut. WordPress kotisivut dominoivat maailmaa ja tulevat luultavasti aina tekemään niin sillä lähestulkoon 35% kaikista maailman kotisivuista rakennetaan wordpressin avulla 🙂

Kategoriat: Uncategorized