Visire

‏‏‎ ‎VISIRE

5# Syytä Miksi Responsiiviset Kotisivut! Uudet Sivut, Parempi Toimivuus

Sisältö

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Mikä on responsiiviset kotisivut?

Responsiiviset kotisivut näyttää hyvältä kaikilla laiteilla. Responsiivisuus tarkoittaa kotisivujen kehityksessä sitä, että kotisivut suunnitellaan ja toteutetaan responsiivisesti jotta ne toimivat ja näyttävät yhtä hyvältä sekä tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Alla tulet lukemaan hieman lisää responsiivisuudesta ja siitä miksi se on tärkeää. 

Responsiiviset kotisivut: Samat sivut, monta eri laitetta 

 Kun ostat kotisivut sellaiselta toteuttajalta, joka mahdollistaa responsiiviset kotisivut takaat toimivuuden kaikilla laiteilla. Tämä on responsiivisuuden parhaita puolia, sivut antavat saman käyttäjäkokemuksen riippumatta siitä katsooko sivuja tietokoneella, tabletilla vai puhelimella. 

Nykypäivänä puhelimet ja tabletit ovat yleisiä ja yleistyvät entisestään. Tämä tarkoitta lyhkäisyydessä sitä, että sivujen kuuluu olla myös toimivat näillä laiteilla tietokoneen lisäksi.

responsiiviset kotisivut

Responsiivisuus helpottaa ylläpitoa 

Ennen vanhaan suurin piirtein 10 vuotta sitten kun mobiililaitteet alkoivat olla suosittuja yrityksillä tuli kriisi, kun he joutuivat ostamaan uudet sivut ja rakentamaan täysin uudet sivut, jotka olivat ainoastaan tarkoitettu puhelimelle. Tämä usein tarkoitti sitä, että sivujen ylläpidosta tuli kallista ja monet yritykset jättivät tämän vuoksi hankkimatta puhelimelle tarkoitetut sivut kokonaan. 

Tänä päivänä tämä ei ole enää tarpeellista, vaan kehitys on mennyt eteenpäin ja responsiiviset kotisivut ovat mahdolliset ilman lisä ylläpitokustannuksia. Kun kävijä löytää sivusi ja klikkaa linkkiä sivut arvioivat alle sekunnissa millaisella laiteella sivuille ollaan tulossa ja määrittää sivut sen näytön mukaisesti. 

responsiiviset kotisivut 

Responsiiviset kotisivut nostavat asiakkaiden määrää 

Usein jos kävijä lähtee sivuilta syynä, on ollut se, että hän on turhautunut johonkin, joko sivut ovat olleet hitaat tai eivät ole laisinkaan responsiiviset. Tämä on todella ikävä asia, kun suurin osa verkossa tehdyistä ostoksista tehdään puhelimella tai tabletilla. Kun kotisivut eivät ole responsiiviset se ei anna myöskään hirveän luotettavaa ensivaikutelmaa. 

responsiiviset kotisivut 

Kotisivut, jotka ovat responsiiviset ovat ikivihreät 

Puhelimet ja tabletit on keksitty ja ne ei tule enää häviämään. Seuraava askel tästä eteenpäin tulevaisuudessa on hyvin todennäköisesti se, että tietokone häivää kokonaan jossakin vaiheessa. Responsiiviset kotisivut antavat sinulle yrittäjänä etulyöntiaseman muihin kilpailijoihisi, joilta ei löydy responsiiviset kotisivut. Responsiivisuus on uusi trendi ja se tulee pysymään trendikkäänä pitkään! 

 

Mitä tämä siis tarkoittaa? 

 Responsiivinen kotisivu on käyttäjäkokemusta ajatellen hyvä hankkia. Google on julkistanut, että he suosivat sivuja, jotka ovat ottaneet huomioon muut laitteet kuin tietokoneen kotisivuja suunniteltaessa. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että yrityksen kotisivut, jotka eivät ole responsiiviset eivät saavuta samaa määrää ihmisiä. Muutokset voi tehdä nykypäivänä suoraan samasta paikasta tai kotisivuja rakentaessa. Haluatko omat responsiiviset kotisivut? Ota rohkeasti yhteyttä painamalla nappia alapuolella.

Lue nämä seuraavaksi: