Visire

‏‏‎ ‎VISIRE

Paljonko kotisivut maksaa?

Paljonko Kotisivut Maksaa oikeasti? Kotisivut voivat ehkä vaikuttaa turhalta hankinnalta, joka on vain yksi turhake lisää, joka maksaa rahaa. Tämä on tapaus, jos kotisivuja lähtee hankkimaan ilman selvää tavoitetta ja suunnitelmaa.

Ilman selvää suunnitelmaa mitä sivuilta haluaa itse sivujen tuottamisesta, tulee myös huomattavasti vaikeampaa.

No, paljonko kotisivut maksaa?

Tähän on kaksi vastausta riippuen siitä mitä itse haluaa.

 

1. Kotisivukoneet tai valmis teema

Ensimmäinen vaihtoehto on tietenkin edullisempi koska teet kaiken työn itse. Kotisivukoneiden tapauksissa voi hinta olla jopa ilmainen. Tämä yleensä kumminkin tarkoittaa, että sivujen osoitteeseen lisätään kotisivukoneyritysten joku oma teksti. Tai jonnekin sinun yrityksesi sivuille tulee teksti, joka kertoo minkä kautta sivut ovat tehty.

Valmiissa teemoissa on myös yleensä se huono puoli, että sivut näyttävät samanlaisilta, kun tuhansien muiden sivut, jotka sattuvat käyttämään samaa teemaa sinun kanssasi.

 

2. Täysin sinulle räätälöidyt kotisivut

Toinen vaihtoehto on, että sivut rakennetaan alusta loppuun täysin sinun yritystäsi ja tarpeidesi mukaisesti. Tämä on yritystä ajatellen parempi vaihtoehto, sillä ulkoasu on täysin uniikki eikä muiden sivut näytä samanlaisilta.

Design pystytään suunnittelemaan täysin toiveiden mukaisesti ja vain mielikuvitus on rajana!

Tämä toinen vaihtoehto tietenkin yleensä tarkoittaa, että sivujen luominen luovutetaan jonkun osaavan henkilön hommaksi ja silloin tietenkin hinta hyvin harvoin on ilmainen.

Paljonko kotisivut maksavat tämän vaihtoehdon kautta riippuu todella paljon mistä kotisivut päättävät hankkia ja mitä niihin halutaan. Jotkut mainostoimistot voivat pyytää monia tuhansia sivuista, kun taas pienemmät yksityishenkilöt pyytävät samasta työstä muutaman satasen.

 

Miksi tämä hintaero mainostoimistoiden ja yksityishenkilöiden välillä?

Hyvä että kysyit!

Tämä on asia, johon on hieman monimutkaista vastata mutta lyhyt ja yksinkertainen vastaus on, että mainostoimistot ovat yleensä suurempia yrityksiä, joilla on paljon referenssejä ja usein myös palkkaavat työntekijöitä. Täten myös kotisivujen hinnat ovat korkeammat.

Tähän yleensä vaikuttaa myös se, että mainostoimistot nimensä mukaan tekevät myös usein mainoksia sekä sosiaaliseen mediaan että mainostauluihin ja tämä palvelu voi joskus sisältyä jollakin tasolla kotisivujen pakettihintaan mukaan.

 

Kategoriat: Uncategorized