Edulliset kotisivut yritykselle!

Edulliset kotisivut: Mistä?

Edulliset kotisivut yritykselle saa monesta eri paikasta nykyään. On kotisivukoneita ja muita palveluita, jotka tarjoavat kotisivut yritykselle kuukausihintaan vähän kuten Netflix tai Spotify tyylisen palvelun kautta. Sitten on kaksi muuta vaihtoehtoa sivuille. Yksityinen tekijä esim. Freelancer ja sitten vielä mainostoimistot ja muut digitoimistot.

Kalleusluokassa mainostoimistot ovat usein kaikista kalliimmat, joissa kotisivut voivat maksaa tuhansia. Kotisivukoneen tyyliset palvelut tarjoavat edulliset kotisivutyritykselle kuukausihintaan. Tästä kuitenkin tulee kallista, jos kotisivut aikoo pitää pystyssä useamman vuoden sillä kuukausimaksut jatkuvat joka kuukausi ilman kattoa.

Viimeinen on freelancer luokka. Tässä hinta voi myös mainostoimistojen tyyliin olla monta tuhatta, mutta, useimmiten hinta on reilumpi, sillä kyseessä on usein yksityinen tekijä, joilla ei ole alaisia tai kustannuksia kuten palkanmaksua mitä työntekijöille mistä tarvitsee murehtia kuten mainostoimistoilla esim.

Edulliset kotisivut yritykselle: Silti aika kalliit vaikka Freelancer tekijä, miksi?

Tämä on asia, joka nostetaan kerta toisena jälkeen esille, että kotisivut yritykselle eivät ole edulliset, vaikka tekijä olisi freelancer tekijä tai kevytyrittäjä. Tämä kuitenkin riippuu täysin siitä minkä näkee edullisena. On huomioitava yrityksenä kotisivuja ostaessa, että tekijä ei vain napsaise sormia yhteen ja kotisivut ovat luotu vaan siihen menee aikaa ja vaivaa. Sekä itse sivujen rakentamiseen mutta myös ennakkosuunniteluun. Hinta, jonka saat tarjouksessa, on aina ajateltu reiluksi (ainakin itseni kohdalla) eikä hintaan lisätä mitään piilotettuja lisäkustannuksia vain, jotta rahaa saisi rutistettua ostajasta enemmän. Hinnasta täytyy olla avoin, sillä se on kaiken A ja O.

Jos ostan edulliset kotisivut yritykselle sinun kauttasi, mitä saan?

Tässä alla näet lähtökohtaisen hinnan siitä mitä kotisivuihin sisältyy. Huomioi että monet lisäpalvelut kuten ssl-suoja ja google toiminnot eivät aina sisälly esim. mainostoimistojen tarjoamiin kotisivuihin vaan silloin saat pelkästään kotisivut.

responsiiviset kotisivut