Visire

‏‏‎ ‎VISIRE

1./ Kotisivut hankkivat yritykselle uusia asiakkaita ja tuottavat täten enemmän RAHAA!

 

Yli 81% ihmisistä etsivät yrityksen kotisivuja ensin netistä ennen kuin ostavat tuotteen tai tulevat käymään liikkeessä.

MUTTA tästä huolimatta 46% yrityksistä listaavat numero #1 syyksi ”Yritykseni ei ole vielä siinä pisteessä, että se tarvitsisi kotisivut”

Tämä käytännössä tarkoittaa, että jos yrityksesi on osana tuota 46 prosenttiyksikköä niin menetät hyvin todennäköisesti 81% asiakkaista kilpailijalle, jolta löytyvät kotisivut.

 

2./ Hanki asiakkaita milloin vain!

 

Kun nettisivut ovat luotu ja pystyssä se toimii ikään kuin näyteikkunana. Plussaa tässä kuitenkin on se, että kotisivut ovat auki 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa, 365 päivää vuodessa.

Toisin sanoen, vaikka olisi keskiyö asiakkaat voivat käydä vierailemassa yrityksen kotisivuilla etsimässä tietoa.

Koska elämme nykypäivää ja lähestulkoon me KAIKKI käännytän internetin puoleen, kun meillä on jokin ongelma elämässämme. Eikö olisi hienoa, että sinun ei tarvitse jokaiselle kertoa erikseen yrityksestäsi vaan voisit johdattaa heidät laadukkaille kotisivuillesi?

 

3./ Kotisivut nostavat yrityksesi luotettavuutta!

 

Nykypäivänä asiakkaat ovat erittäin skeptisiä!

Noin 55% asiakkaista sanovat, että eivät luota yritykseen, jolta ei löydy kotisivuja. Eli heti kun yritykselläsi on kotisivut se nostaa yrityksesi luotettavuutta huomattavasti.

Ensivaikutelmat ovat TÄRKEITÄ ja hyvin toteutetut kotisivut antavat yrityksestä hyvän ensivaikutelman. Sijoita siis rahasi laadukkaisiin kotisivuihin, jotka myös näyttävät hyvältä.

 

4./ Nettisivut säästävät PALJON AIKAA!

 

Kun omistat yrityksen, tiedät varmasti tunteen, kun viestiä tulee jokaisesta paikasta. On sähköpostia, tekstiviestejä, puhelinsoittoja. Asiakkaat kyselevät tavallisia kysymyksiä yrityksestäsi kuten esim. ”milloin olet perustanut yrityksen”, ”Onko teiltä mahdollista saada tätä palvelua?”, ”Kuinka paljon teillä tämä kyseinen palvelu maksaa?”, ”Milloin olette avoinna?”

Kuvittele miten paljon AIKAA yrityksesi säästää, kun asiakkaat löytävät vastauksen mitä tavallisimpiin kysymyksiin suoraan yrityksesi kotisivuilta.

 

5./ Pystyt helposti kotisivujen avulla pitämään yrityksesi asiakkaat ajan tasalla!

 

Kotisivut ovat PARAS tapa pitää yrityksesi asiakkaat ajan tasalla kaikesta mikä koske heitä.

Jos yrityksesi on esimerkiksi tauolla tai lomalla voit helposti ilmoittaa asiasta kotisivuillasi.

Kotisivut ovat paljon muutakin, kun pelkkä pintapuoli. Kotisivu on ikään kuin yrityksen sydän nykypäivänä.

[maxbutton id=”1″ ]

Kategoriat: Uncategorized